Şanlıurfa’da elektrik kesilince dükkanı sokağa taşıdı

Şanlıurfa’da elektrik kesilince dükkanı sokağa taşıdı

Şanlıurfa’da bitmek bilmeyen elektrik kesintileri, esnafı iş yapamaz hale getirdi. Haliliye’de gündüz vakti elektrikler kesilince bir berber, müşterisini sokakta tıraş etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

reklam alanı
Şanlıurfa’da elektrik kesilince dükkanı sokağa taşıdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da kronikleşen elektrik kesintileri, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kent genelinde yaz-kış demeden süren kesintiler, Haliliye ilçesine bağlı İmambakır ve Süleymaniye mahallelerindeki berber esnafını da çileden çıkardı.

Elektriğin sık sık kesilmesi nedeniyle iş yapamaz hale gelen berberler, müşterilerini mağdur etmemek için ilginç bir çözüm buldu.

 Dükkanlarında hizmet veremeyen esnaf, tıraş koltuklarını dışarı çıkararak kaldırımda hizmet vermeye başladı.

O anları cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, vatandaşlar yaşanan elektrik kesintilerine tepkileri “Öğlen 1’den beri elektrik yok, Urfa’nın halı budur” sözleriyle ifade etti.

KALICI ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Sıcak havanın etkisini artırdığı bu günlerde hem esnafın hem de vatandaşın yaşadığı mağduriyet, kesintilerin ne zaman sona ereceği sorusunu da yeniden gündeme getirdi. Mahalle sakinleri ve esnaf, yetkililerden kalıcı bir çözüm bekliyor.

Şanlıurfa’da elektrik kesilince dükkanı sokağa taşıdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.